Extra Diensten

Wij bieden u graag extra diensten aan, naast de bouw van uw website.

Hosting

Naast domeinregistratie kunnen wij ook voor de huisvesting uw website zorgen.
Hierbij hebt u voor uw website 1 aanspreekpunt.
Voor 65 euro exclusief BTW per jaar verzorgen wij de hosting van uw website.
Daarbij krijgt u uiteraard domeinregistratie en een onbeperkt aantal e-mailadressen, die wij op uw verzoek voor u zullen aanmaken.
U hoeft niets meer te doen, wij nemen het werk voor u uit handen!

Fotografie

Voor fotografie werken wij samen met een partner: Ron Spaay. Als professioneel fotograaf is Ron Spaay van vele markten thuis en al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van foto en videoreportages. Of het nu gaat om een eigentijdse huwelijksreportage, portret of bedrijfsfotografie, Spaay Fotografie is het juiste adres.

Strippenkaart

Natuurlijk wenst u zo nu en dan wijzigingen in uw website. Wij leggen u uit hoe u dat zelf kunt doen. Zo houdt u uw site altijd up-to-date! Mocht u er zelf niet uitkomen, dan staan wij altijd klaar voor u. Wilt u een aantal wijzigingen doorvoeren, maar u heeft geen tijd om dit zelf te doen, dan kunnen wij u een strippenkaart aanbieden.

Bij een kleine wijziging kunt u altijd op ons rekenen, dat valt onder onze service. U kunt dan denken aan een adreswijziging etc. Maar verwacht u dat uw website regelmatig aan onderhoud onderhevig is, dan kunnen wij u een op maat gesneden strippenkaart aanbieden. Uiteraard informeren wij u graag over deze mogelijkheden en tarieven.

Voor onze strippenkaarten reken wij 49 euro exclusief btw per uur. De strippenkaarten worden per 3 strippen afgerekend. Mocht het zo zijn dat u van te voren weet dat uw site aan veel veranderingen onderhevig is, dan kunt u ook meerdere strippen in 1 keer afnemen. Bij 10 strippen of meer wordt een korting van 10% berekend.

FTIS Compleet Pakket

Social Media is voor elk bedrijf een belangrijk medium aan het worden. Wanneer u behalve uw site ook op facebook een pagina wilt hebben, dan helpen wij u graag. Samen met u gaan wij dan aan de slag om een facebook pagina op te zetten. Na deze sessie bent u in staat om de pagina zelf bij te houden. Het FTIS compleet pakket wordt Learning on the Job uitgevoerd. Wij rekenen hier 98 euro exclusief BTW voor.Algemene Voorwaarden
Een overeenkomst dient altijd in goed overleg tot stand te zijn gekomen. De algemene voorwaarden zijn een goede leidraad hiervoor. FTIS houdt van duidelijkheid en zekerheid voor u als klant. Daarom kunt u alvast onze algemene voorwaarden bekijken. Als u met FTIS zaken doet, weet u al vooraf waar u aan toe bent.