Prijs

Met onze werkwijze rekenen wij een vaste afgesproken prijs voor het ontwerp, de bouw van de website, het vullen van uw website met de door u aangeleverde content en het neerzetten van de website op internet.

We kunnen twee soorten websites aanbieden: een statische website en een dynamische website.

Een statische website is een website die niet (gauw) meer veranderd, nadat het gereed is gemaakt. Wij rekenen voor het ontwerp en uw homepage 195 euro exclusief BTW. Voor de extra pagina rekenen wij 75 euro exclusief btw.
Voorbeeld: een homepage inclusief 4 extra pagina’s kunnen wij u leveren vanaf 495 euro exclusief BTW.

Een dynamische website is een website met een content management systeem. Dat houdt in dat u (later) zelf uw content kunt aanpassen. Daarnaast kunt u net zoveel tekstpagina’s aanmaken als u wilt. Bij een dynamische website kiezen onze klanten veelal ook voor een contactpagina, foto gallerij, film- en of audio pagina.
Voorbeeld: een website met een homepage, foto gallerij, contactpagina en 4 tot 10 tekstpagina’s leveren we voor 750 euro exclusief BTW.

Heeft u naast het bovenstaande nog andere (speciale) wensen, dan kunnen wij dat ook voor u realiseren; samen met u bepalen wij dan de meerprijs. Dit zal altijd vooraf berekend worden, zodat u weet waar u aan toe bent.
Daarnaast bieden we extra diensten aan, waardoor onze service verder gaat dan alleen de voordeur.

U ziet het, wij zijn er voor zowel startende ondernemers als voor de klanten met speciale maatwerk wensen. Voor iedereen hebben we een passende prijs!

Wilt u ook een site door ons laten bouwen, dan vragen wij altijd 50% voor aanvang van het ontwerp te betalen en 50% als de site in de afrondingsfase zit, uiterlijk 1 dag voor oplevering.

Kortom, een mooie professionele website tegen een betaalbare prijs is voor iedereen realiseerbaar!Algemene Voorwaarden
Een overeenkomst dient altijd in goed overleg tot stand te zijn gekomen. De algemene voorwaarden zijn een goede leidraad hiervoor. FTIS houdt van duidelijkheid en zekerheid voor u als klant. Daarom kunt u alvast onze algemene voorwaarden bekijken. Als u met FTIS zaken doet, weet u al vooraf waar u aan toe bent.