Onze werkwijze

Het ontwerpen van uw website vergt veel creativiteit, alleen met uw wensen en onze input, zal het eindresultaat worden zoals u het voor ogen heeft, wij doen het dus niet alleen - we doen het samen met u.

Domeinnaam

Uw website begint met een domeinnaam. Wat houdt een domeinnaam nu precies in; een domeinnaam is een adres op internet, zodat iedereen uw website makkelijk en snel kan vinden. Het kan zijn dat u al een domeinnaam geregistreerd hebt; anders kunnen wij dit voor u verzorgen.

Het is erg belangrijk om een goede naam hiervoor te bedenken. De naam van uw bedrijf is het meest voor de hand liggend, maar u kunt ook voor een alternatief kiezen. Eenmaal een goede naam bedacht, dan zal deze domeinnaam geregistreerd moeten worden. Wanneer u uw domeinnaam registreert, dan houdt dit in dat u het exclusieve gebruiksrecht van de naam krijgt voor een bepaalde periode. Deze periode is meestal voor een jaar en kan dan verlengd worden.

Mocht het nu erg lastig voor u zijn om een goede naam te bedenken en/of deze te registreren, geen probleem. Wij denken mee met u om een zo goed mogelijke naam te vinden en wij kunnen deze dan ook registreren voor u. Wij helpen u met de registratie, de registratie wordt op uw naam gedaan, zodat de domeinnaam en website straks in uw eigen beheer is.

Het grafisch ontwerp

Vervolgens komen we tot het grafisch ontwerp van uw website. Aan de hand van een eerste gesprek, waarbij we een goed beeld krijgen van uw gewenste website, zullen we u een conceptueel grafisch ontwerp aanbieden. Hierin zullen we uw bestaande logo’s en huiskleuren verwerken, mocht u dit hebben. Aan de andere kant kunnen wij dit, in samenspraak met u, ook voor u ontwerpen.

Met het conceptueel grafisch ontwerp kunt u samen met ons de definitieve richting aangeven voor uw website. Dit gebeurt doorgaans in twee tot maximaal vier slagen, waarbij wij een adviserende rol vervullen en u altijd de eindbeslissing neemt. U moet hierbij denken aan kleurnuances, plaatsing van content, menuvolgorde, grafische plaatjes etc. Op basis van een definitief grafisch ontwerp starten wij met de bouw van de website.

Het Bouwen

Ook tijdens het bouwen zijn er contact momenten om het door uw verwachte eindresultaat te waarborgen. De inhoud op de website bepaalt u. Denkt u hierbij aan uw bedrijfsgegevens, maar ook aan teksten, plaatjes of foto’s met uitleg of andere informatie die u graag vermeld wilt hebben. Dit betekent dat deze zaken door u aangeleverd wordt, tenzij we daar aparte afspraken voor hebben gemaakt. Uiteraard kunnen wij hierin ook een adviserende rol vervullen voor u.Algemene Voorwaarden
Een overeenkomst dient altijd in goed overleg tot stand te zijn gekomen. De algemene voorwaarden zijn een goede leidraad hiervoor. FTIS houdt van duidelijkheid en zekerheid voor u als klant. Daarom kunt u alvast onze algemene voorwaarden bekijken. Als u met FTIS zaken doet, weet u al vooraf waar u aan toe bent.